Samsung stofzuiger kopen? Dit zijn de beste modellen

Auteur Teun van Veen
Geschreven door: Teun van Veen
Auteur Maud Hendriks
Beoordeeld door: Maud Hendriks

Samsung is een gigantisch internationaal bedrijf dat allerlei soorten elektronische apparaten maakt, van telefoons tot televisies en stofzuigers. Samsung stofzuigers zijn over het algemeen kwalitatief erg goed en daarom nét wat duurder dan bijvoorbeeld wat onbekendere merken. Hiervoor krijg je wel een stofzuiger die over het algemeen wat langer meegaat dan een doorsnee stofzuiger van een onbekend B-merk.

Onze Samsung stofzuiger top keuzes
Samsung VC-ANIMAL - Beste Samsung stofzuiger

De 'overall' beste stofzuiger van Samsung. Veelzijdig te gebruiken, goede zuigkracht en dat terwijl die zeer scherp geprijsd is. Kortom; top keuze.

Samsung Pet Care - Beste koop voor huisdieren

Naar onze mening de beste keuze voor mensen met huisdieren. Het is een stofzuiger zonder zak, dus het stofreservoir is daarom makkelijk te legen.

Samsung Jet 85 Pro - Beste steelstofzuiger

Samsung ontwikkelt en produceert ook steelstofzuigers, waaronder deze Samsung Jet 85 Pro. Een uitstekende keuze voor optimale bewegingsvrijheid.

Dit zijn de 5 beste Samsung stofzuigers

Samsung heeft ontzettend mooie stofzuigers in het assortiment staan. Hieronder staan de 5 beste modellen die uit onze test zijn gekomen:

1
Samsung VC-ANIMAL
Beste Samsung stofzuiger
Samsung VC-ANIMAL
2
Samsung Pet Care
Beste koop voor huisdieren
Samsung Pet Care
3
Samsung Jet 85 Pro
Beste steelstofzuiger
Samsung Jet 85 Pro
4
Samsung POWER 5
Samsung POWER 5
5
Samsung Jet 90 Multi
Samsung Jet 90 Multi

De 3 beste Samsung stofzuigers uitgelicht

Heb je behoefte aan wat meer informatie, lees dan hieronder de reviews van 3 van de beste Samsung stofzuigers. We vertellen wat over de gebruikservaringen, specificaties, voordelen en nadelen. Zo helpen we jou een goede keuze te maken.

1. Samsung VC-ANIMAL

 • Type: Zonder zak
 • Zuigkracht: Zeer goed
 • Geluidsniveau: 76db
 • Snoerlengte: 6 meter
 • +11

Deze stofzuiger van Samsung heeft een krachtige turbine die de trommelborstel laat draaien en het opzuigen van stof en vuil veel efficiënter en gemakkelijker maakt. Daarnaast betreft het een stofzuiger zonder zak. Dat betekent dus dat je nooit meer extra stofzuigerzakken hoeft aan te schaffen.

De stofzuiger kan ook gemakkelijk gebruikt worden om diepliggend vuil van tapijten en vloerkleden te verwijderen.

Voordelen
Sterke zuigkracht
Stofzuiger zonder zak
Nadelen
Legen van stofreservoir kan een stoffig klusje zijn

2. Samsung Pet Care

 • Type: Met zak
 • Zuigkracht: Zeer goed
 • Geluidsniveau: 76db
 • Snoerlengte: 6 meter
 • +15

Zoek je een stofzuiger voor dierenharen, dan is dit het beste model voor jou. Deze Samsung stofzuiger bied je namelijk de mogelijkheid om met hoge prestaties schoon te maken. Je kunt de stofzuiger voor alle oppervlakten gebruiken, dus voor het stofzuigen van meubels tot aan het stofzuigen van harde vloeren en tapijten.

Wat belangrijk is om te vermelden is dat dit een stofzuiger met zak betreft. Hierdoor is die nét wat krachtiger dan een stofzuiger zonder zak. Met de stofzak van 2,5 liter kun je veel stof en vuil opzuigen zonder dat je deze veelvuldig moet legen.

Dankzij de meegeleverde accessoires is die perfect voor mensen met huisdieren en het opzuigen van dierenharen. Tot slot is het ook nog eens de goedkoopste stofzuiger van Samsung.

Voordelen
Stofzuiger met zak
Krachtig
Grote capaciteit stofzuigerzak
Nadelen
Geen

3. Samsung Jet 85 Pro

 • Type: Steelstofzuiger
 • Zuigkracht: Goed
 • Geluidsniveau: 86db
 • Snoerlengte: n.v.t.

Het grote voordeel van een steelstofzuiger is uiteraard dat je niet onophoudelijk hoeft te wisselen van stopcontact tijdens het stofzuigen. Je zet de stofzuiger aan en je kunt direct gaan zuigen zonder dat je last hebt van een snoer.

Het nadeel van steelstofzuigers is dat je altijd gebonden bent aan de accuduur en dat ze ook vaak vrij veel lawaai maken. Zo ook deze stofzuiger van Samsung die toch op een geluidsniveau van 86db zit.

Tóch vinden wij dit de beste draadloze stofzuiger van Samsung momenteel. Hij heeft een accuduur van maar liefst 60 minuten, waardoor die lang mee kan gaan. Ook is die lichtgewicht, waardoor de stofzuiger gemakkelijk te hanteren is.

Voordelen
Geen snoer
Goede zuigkracht
Lange accuduur
Nadelen
Redelijk prijzig
Luidruchtig

Samsung stofzuiger koopgids: waar let je op?

Voordat je een Samsung stofzuiger gaat kopen, is het belangrijk om met een aantal belangrijke factoren rekening te houden. Dit zijn factoren die van invloed kunnen zijn op je aankoopbeslissing. Zorg dat je op de volgende aandachtspunten let:

 • Stofzuiger soort: Samsung heeft zowel stofzuigers met zak, stofzuigers zonder zak als steelstofzuigers. De keuze is daarmee reuze. Bedenk van tevoren goed welke soort stofzuiger jij nodig denkt te hebben. Een steelstofzuiger biedt vaak de grootste gebruiksvriendelijkheid, maar is tevens het duurst. Stofzuigers met- of zonder zak zijn vaak het krachtigst.
 • Accessoires: Kijk goed welke accessoires jij nodig hebt en of deze standaard meegeleverd worden. Zo is een kierenzuigmond handig voor de lastig bereikbare plekken, een meubelzuigmond handig voor bijvoorbeeld de bank en een turboborstel voor het verwijderen van dierenharen.
 • Geluidsniveau: Het geluidsniveau is met name belangrijk voor mensen die gevoelig zijn voor luide geluiden. Met name steelstofzuigers kunnen redelijk wat geluid produceren. Kijk daar dus goed naar. Even ter vergelijking: 2 pratende mensen staat gelijk aan ongeveer 65db.

Het merk Samsung

Samsung staat bekend als een kwalitatief goed merk. Ze zijn actief in ontzettend veel verschillende sectoren, waarbij ze onder andere (huishoudelijke) apparaten maken. Het is een van de grootste elektronicaconcerns ter wereld en ze zijn actief in meer dan 60 landen.