Stofzuigerwijzer

Over ons

Welkom! Bij Stofzuigerwijzer draait alles om stofzuigers. We hebben jarenlange ervaring met het testen en beoordelen van stofzuigers en willen deze kennis graag met je delen. Zo kies jij altijd de beste stofzuiger.

180+Stofzuigers getest
100+Reviews geschreven
Een paar...Koffiepauzes

De missie van stofzuigerwijzer

Uit eigen ervaring weet ik hoe frustrerend het kan zijn om te stofzuigen met een slechte stofzuiger. Eindeloos heen en weer over dezelfde plekken zonder dat je het gevoel hebt dat er ook maar iets opgezogen wordt... Onze taak (en tevens de missie van deze website) is daarom "De perfecte stofzuiger voor iedereen voor een gezond en schoon huis." Dat doen wij door middel van veel handige tips en trucs, maar ook zeker door onderzoeken te doen naar de beste stofzuigers.

stofzuiger

Ontmoet ons team van stofzuiger experts

Achter de schermen zijn we natuurlijk constant bezig om nieuwe stofzuigers te testen en hier artikelen over te schrijven. Dat doen wij met een klein team van 3 man aan wie ik je graag wil voorstellen:

Teun van veen

Oprichter & stofzuiger expert

Ik ben Teun van Veen, een echte expert op het gebied van huishoudelijke apparaten met een ongewone interesse in de nieuwste en beste stofzuigers. Stofzuigen is voor mij nooit een straf geweest. Sterker nog; voor mij is het kalmerend. Ik vind het ontzettend gaaf om de nieuwste modellen te onderzoeken en testen. Op Stofzuigerwijzer deel ik mijn ervaringen, zodat jij een betere koopkeuze kan maken.

Maud Hendriks

Content Marketeer

Mijn naam is Maud. Ik heb vorig jaar de opleiding Communicatie op de Hogeschool Utrecht afgerond. Sinds kort werk ik parttime voor Stofzuigerwijzer. Hierbij zorg ik dat alle artikelen zowel inhoudelijk als grammaticaal foutloos zijn. Ook help ik Teun bij het onderzoek doen naar nieuwe en interessante onderwerpen om over te schrijven. Tot slot help ik mee bij het testen van stofzuigers.

Wout Schippers
Wout Schippers

Stagiair Online Marketing

Hoi! Ik ben Wout. Ik loop sinds kort stage bij Stofzuigerwijzer. Mijn taken zijn vooral gericht op Online Marketing. Zo zorg ik onder andere dat de website goed wordt gevonden in Google en zorg ik voor leuke uitingen en grafische afbeeldingen op de website. Vaak schrijf ik ook de eerste opzet van de onderzoeksresultaten die Teun heeft verzameld. Deze wordt bewerkt door Maud en ik publiceer het eindresultaat op de website.

Hoe wij te werk gaan

Natuurlijk hebben wij door de jaren heen een bewezen methode gecreëerd voor het zoeken, testen en presenteren van de beste stofzuigers. Hieronder leggen wij kort onze aanpak uit:

1

Nieuwe stofzuigers zoeken

We zijn altijd op zoek naar nieuwe modellen om te testen. We houden dus nauwlettend de stofzuigermarkt in de gaten.

2

Stofzuigers selecteren om te testen

Als eenmaal een nieuwe stofzuiger op de markt uit is, gaan we proberen of we deze kunnen testen. Meestal lukt het om dit te regelen.

3

Stofzuigers grondig testen

We testen de stofzuiger. Dit kan fysiek zijn, maar als dat niet lukt kijken we naar tientallen verschillende data-punten, échte gerbuikservaringen en reviews van andere.

4

Review schrijven

Als we de stofzuiger getest hebben dan gaan we onze ervaringen op papier zetten. Vervolgens schrijven we een compacte review met de belangrijkste aandachtspunten.

De voordelen van Stofzuigerwijzer

Achter de schermen zijn we natuurlijk constant bezig om nieuwe stofzuigers te testen en hier artikelen over te schrijven. Dat doen wij met een klein team van 3 man aan wie ik je graag wil voorstellen:

Deskundig advies

Door middel van onze blogs laten we zien welke stofzuigers het beste bij jouw behoeften past.

Onafhankelijk

Al onze reviews en beoordelingen zijn compleet onafhankelijk. Ons doel is om jou te helpen een betere keuze te maken.

Tijdsbesparing

Wij zoeken uit wat de top modellen van dit moment zijn en vatten de conclusies samen in één handig artikel.