De beste stofzuiger aanbiedingen

Auteur Teun van Veen
Geschreven door: Teun van Veen
Auteur Maud Hendriks
Bewerkt door: Maud Hendriks
De beste stofzuiger aanbiedingen

De juiste stofzuiger vinden is een lastige klus. Je raakt vaak overspoelt moet keuze. Daarbij is de prijs natuurlijk een factor die een grote rol speelt in je aankoopbeslissingsproces voor een bepaalde stofzuiger. In dit artikel kijken we naar de beste stofzuiger aanbiedingen van dit moment van de grootste webhops.

Stofzuiger aanbiedingen van Bol.com

Bol.com is een van de grootste webshops van Nederland. Ze hebben vrijwel elk product die je maar nodig hebt op hun website staan, waaronder dus ook stofzuigers. Vanwege hun gigantische schaal, kunnen ze vaak scherpe stofzuiger aanbiedingen plaatsen. Hierdoor kan je soms genieten van grote kortingen. Je moet er vaak wel snel bij zijn, want een ‘prijstip’ zoals Bol.com het zelf noemt is vaak maar tijdelijk. Hieronder bekijk je direct de grootste stofzuigaanbiedingen van Bol.com:

Bol stofzuiger aanbiedingen
Bol stofzuiger aanbiedingen
Klik voor beste prijs

Stofzuiger aanbiedingen van Coolblue

Daar waar Bol.com dus echt een warenhuis is met vrijwel elk product, is Coolblue meer gespecialiseerd in de consumentenelektronica, zoals smartphones, wasmachines en dus ook stofzuigers. Coolblue heeft vaak een aantal verschillende stofzuigers in de aanbieding staan waarvan je kan profiteren. Coolblue noemt de stofzuigers die momenteel in de aanbieding zijn “Coolblue’s keuze”. Ook hier geldt dat de aanbiedingen tijdelijk zullen gelden. Als je dus een stofzuiger in de aanbieding ziet bij Coolblue, dan is dat geen garantie dat die bij wijze van de volgende dag ook nog in de aanbieding is. Je moet er dus snel bij zijn.

Coolblue stofzuiger aanbiedingen
Coolblue stofzuiger aanbiedingen
Klik voor beste prijs

Stofzuiger aanbiedingen van Mediamarkt

Tot slot hebben we nog stofzuiger aanbiedingen van de Mediamarkt. Coolblue en Bol.com hebben natuurlijk een gigantische online aanwezigheid. Het fijne aan de Mediamarkt is dat ze ook nog steeds heel veel fysieke locaties hebben waar je naar binnen kan lopen voor advies. Daarnaast is ook het assortiment van de Mediamarkt iets groter dan dat van Coolblue. Ze hebben vaak uitstekende stofzuigeraanbiedingen lopen. Of het nou kruimels zijn van het ontbijt of haren van je huisdieren, ze hebben aanbiedingen waarmee je jouw huis spic en span kunt houden.

Mediamarkt stofzuiger aanbiedingen
Mediamarkt stofzuiger aanbiedingen
Klik voor beste prijs

Waarom doen online winkels stofzuigers in de aanbieding

Er zijn verschillende redenen mogelijk waarom bepaalde webshops een of meerdere stofzuigers in de aanbieding doen. Hieronder hebben we enkele redenen opgesteld:

 • Nieuwe modellen: Het kan zijn dat de (online) winkel weet dat er een nieuwe generatie van de betreffende stofzuiger aan zit te komen. Zodra het nieuwe model wordt geïntroduceerd, zal de vraag naar de oude modellen vanzelfsprekend afnemen.
 • Oude voorraad wordt niet verkocht: Daarnaast kan het ook nog zijn dat het bedrijf met een voorraad zit waar ze niet vanaf komen. Als de producten in de schappen blijven liggen, dan neemt dit alleen maar ruimte in beslag waar ze uiteraard ook voor betalen. Ze kunnen deze producten dan beter in de aanbieding doen om snel plaats te maken voor nieuwe producten.
 • Seizoensgebonden: Bij stofzuigers zal dit wat minder relevant zijn, maar er zijn ook producten die sterk seizoensgebonden zijn. Het beste voorbeeld is bijvoorbeeld kerstartikelen die standaard in januari in de uitverkoop gaan. Zo kan de winkel proberen om zoveel mogelijk van de resterende voorraad te verkopen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een stofzuiger in de aanbieding?

Er zijn verschillende factoren waarop je moet letten bij het kopen van een stofzuiger in de aanbieding. Het belangrijkste is om te kijken of je waar voor je geld krijgt. Bekijk dus altijd de specificaties van de stofzuiger en zoek vergelijkbare modellen op. Als je bijvoorbeeld met €100 euro korting een Miele stofzuiger kan kopen, zal je toch eerst naar de specificaties moeten kijken of het niet gewoon een slimme truc is om je een Miele stofzuiger te laten kopen.

Specificaties waar je naar zal moeten kijken zijn onder andere:

 • Prijs
 • Vermogen
 • Met of zonder zak
 • Geluidsniveau
 • Geschikt voor huisdieren
 • Geschikt voor allergieën
 • Gewicht
 • Actieradius

We schrijven er meer over in onze onze blog waar moet je op letten bij het kopen van een stofzuiger. Als je geen tijd of zin hebt om die te lezen, kijk dan even bij de beste stofzuigers van dit moment. Daar zit voor iedereen wat tussen en is het resultaat van uitgebreide tests die we hebben uitgevoerd.

Conclusie

Bekijk vooral de aanbiedingen op de bovenstaande verschillende sites om de beste deal te vinden voor jouw stofzuiger. Vaak hebben alle webshops verschillende modellen die op dat moment in de aanbieding zijn, waardoor je heel wat geld kan besparen. Als je bijvoorbeeld een stofzuiger nodig hebt die geschikt is voor dierenharen, dan is die wellicht bij Bol.com of Coolblue niet in de aanbieding, maar bij de Mediamarkt wel. Daarom kan het dus de moeite zijn om bij alle drie even een kijkje te nemen.