Black Friday stofzuiger: De allerbeste aanbiedingen & deals

Auteur Maud Hendriks
Geschreven door: Maud Hendriks
Auteur Teun van Veen
Bewerkt door: Teun van Veen
Black Friday stofzuiger: De allerbeste aanbiedingen & deals

Iedereen wil natuurlijk een goede stofzuiger. De beste tijd om deze aan te schaffen is misschien wel op Black Friday, omdat je dan kan genieten van de beste deals en hoge kortingen. In dit artikel kijken we naar de beste Black Friday Stofzuiger deals en aanbiedingen, zodat jij voor weinig geld de beste stofzuiger kan kopen.

Bekijk snel de beste stofzuiger Black Friday deals

We laten je niet langer wachten, hieronder hebben we de beste stofzuigers deals opgenomen van de grootste en meest bekende webshops van Nederland. Of je nou een snoerloze stofzuiger, een miele stofzuiger of een robotstofzuiger wil, onderstaande webshops hebben tijdens Black Friday de beste deals.

Bol.com logo
Bol.com

Op Bol.com vind je de meeste aanbiedingen met de hoogste kortingen op een ruime keuze.

Huidige aanbiedingen
Coolblue logo
Coolblue

Op Coolblue vind je iets minder scherpe kortingen dan bij Bol, maar de keuze is wel groter.

Huidige aanbiedingen
Mediamarkt logo
Mediamarkt

Het is altijd de moeite waard om bij Mediamarkt te kijken. Vooral ter vergelijking van de aanbiedingen.

Huidige aanbiedingen
Dyson logo
Dyson

Dyson stofzuigers zijn natuurlijk erg in trek. Ze zijn dan ook bijna nooit in de aanbieding, behalve op Black Friday.

Huidige aanbiedingen

Black Friday deals per type stofzuiger

Bij stofzuigers heb je natuurlijk veel verschillende modellen en soorten stofzuigers. Als je een nieuwe stofzuiger gaat kopen, dan is het misschien ook wel een keer tijd voor een nieuw model of een ander soort. Zo zien we bijvoorbeeld dat de steelstofzuigers steeds populairder worden, dankzij innoverende technologieën en steeds langere accuduren. Ook de robotstofzuiger is een populaire stofzuiger aan het worden die steeds meer terrein weet te winnen ten opzichte van de traditionele stofzuiger.

Hieronder hebben we Black Friday stofzuigers opgenomen per 'soort'. Zo kun je direct naar de juiste pagina gaan.

De beste Black Friday stofzuiger deals bij Bol.com

Er wordt op Black Friday natuurlijk al jarenlang hoge kortingen gegeven op vrijwel alle producten. Dit is een gewoonte die is overgenomen vanuit de Verenigde Staten. Zo biedt Bol.com al jaren een van de beste stofzuiger Black Friday korting(en) die we gezien hebben. Elk jaar zetten we de beste deals hiervan op een rijtje. Hierbij hebben we uiteraard onze deskundigheid en expertise op het gebied van stofzuigers ingezet. Dit zijn de beste Black Friday deals van 2023:

 • Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine
  Naar onze mening is dit de beste stofzuiger die je kan krijgen gelet op de korting, prestaties en specificaties. Kortom; een zeer goede keuze.
 • iRobot Roomba j7+
  Op zoek naar deals voor robotstofzuigers? Zoek dan niet verder. Dit is een automatisch stofzuiger om je huis schoon te houden.
 • Inventum ST306RZA
  Zoek je een relatief simpele stofzuiger waarbij je toch kan genieten van een goede korting, dan raden we aan om de bovenstaande stofzuiger te kopen.

De beste Black Friday stofzuiger deals bij Coolblue

Naast Bol.com heeft natuurlijk ook Coolblue elk jaar weer hoge kortingen en goede deals. Heb je bijvoorbeeld een goede Dyson stofzuiger nodig, dan ben je bij Coolblue aan het juiste adres. Dit omdat Bol.com geen Dyson stofzuigers in het assortiment heeft. Hieronder vind je de beste Black Friday 2024 deals van Coolblue:

 • Dyson V15 Absolute
  Op zoek naar een goede stofzuiger van Dyson, dan hebben we dit model geselecteerd. Een koopje op Black Friday. Wees er snel bij.
 • Philips FC9745/09 PowerPro Expert
  Wil je liever een traditionele stofzuiger van bijvoorbeeld Philips, ga dan voor dit model. Zeer veelzijdig en goede schoonmaakprestaties.
 • Miele Complete C3 Active Parquet
  Een goede stofzuiger maakt het schoonmaken van het huis een stuk makkelijker. Zo ook deze stofzuiger. Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Tips om stofzuigers te kopen tijdens Black Friday

De meeste grote aanbieders hebben tijdens Black Friday en Cybermonday natuurlijk goede kortingen. De beste manier om een goede prijs te krijgen, is om vóór Black Friday al onderzoek te doen naar de soort en het merk stofzuiger dat je wil gaan kopen. Zo kun je tijdens Black Friday veel gerichter zoeken naar de beste stofzuigers die voldoen aan jouw wensen en behoeften en die vallen binnen jouw criteria.

Daarnaast kun je dan ook al kennisnemen van de huidige prijzen. We weten allemaal dat er soms aanbieders en webshops zijn die sjoemelen met prijzen. Zo gooien ze deze expres omhoog waardoor uiteindelijk de eindprijs inclusief de korting even hoog zou zijn als de oorspronkelijke prijs. Let daar dus goed op.

Hieronder hebben we belangrijke aspecten opgenomen waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe stofzuiger.

Stofzuiger kopen: waar moet je op letten?

Voordat je kan genieten van de hoge kortingen die Black Friday en Cyber Monday te bieden hebben, is het wel belangrijk dat je goed weet welke factoren van invloed kunnen zijn op je koopkeuze. Door op deze factoren te letten, weet je zeker dat je alleen de beste stofzuiger koopt die past bij jouw wensen en behoeften. Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten:

 • Type stofzuiger: Dit is natuurlijk de eerste keuze die je zal moeten maken. Een traditionele stofzuiger heeft het voordeel dat ze vaak wat goedkoper zijn, lang meegaan en relatief stil zijn. Bij steelstofzuigers kun je genieten van optimale bewegingsvrijheid en gemakkelijk stofzuigen. Bij robotstofzuigers hoef je de machine eenmalig in te stellen en vervolgens word je huishouden automatisch schoon gehouden. Het nadeel van snoerloze stofzuigers en robotstofzuigers is dat ze vaak een stuk duurder zijn.
 • Accessoires: Naast het type stofzuiger is het ook van belang dat je kijkt naar accessoires. Zo zal je bijvoorbeeld een turboborstel nodig hebben om effectief dierenharen of hoogpolige tapijten te reinigen. Een parketborstel is handig om krassen in kwetsbare harde vloeren te voorkomen.
 • Geluidsniveau: Kijk ook altijd even naar het geluidsniveau. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat snoerloze stofzuigers en zakloze stofzuigers het meeste geluid produceren. Een stofzuiger met zak is vaak het stilst, omdat de stofzuigerzak flink wat geluid kan dempen.
 • Gewicht: Ook het gewicht is belangrijk om naar te kijken bij het kopen van een nieuwe stofzuiger. Bepaalde merken bieden lichte stofzuigers, zoals AEG. Zeker als je meerdere verdiepingen moet stofzuigen, kan het gewicht een belangrijke rol spelen in je aankoopbeslissing.
Ook interessant
Stofzuiger kopen: 10 dingen waar je op moet letten
Ga je een stofzuiger kopen? Dan moet je wel goed weten waar op je moet letten voordat je hem aanschaft. Ontdek hier 10 belangrijke factoren die invloed hebben.