Bestron stofzuiger kopen? Dit zijn de beste modellen

Auteur Teun van Veen
Geschreven door: Teun van Veen
Auteur Maud Hendriks
Beoordeeld door: Maud Hendriks

Wil je een Bestron stofzuiger kopen, dan moet je wel weten welke modellen er zijn en wat de beste van dit moment is. Met de steelstofzuigers van Bestron geniet van je optimale bewegingsvrijheid. Uiteraard is er natuurlijk ook gewoon de traditionele stofzuiger met zak. Tot slot hebben ze ook een model zonder zak op de markt gebracht. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit meer stofzuigerzakken hoeft aan te schaffen. Dit zijn de beste Bestron stofzuigers van dit moment:

Onze Bestron stofzuiger top keuzes
Bestron ABG450BSE - Best met zak

Naar onze mening de beste traditionele Bestron stofzuiger van dit moment. Goede zuigkracht, niet duur en prima actieradius. Kortom; een goede optie voor niet veel geld.

Bestron AVC850A - Steelstofzuiger - Beste steelstofzuiger

Dit is de beste Bestron steelstofzuiger. Ze hebben momenteel 2 modellen op de markt, maar deze vonden we net wat beter. Grote voordeel is vooral dat je zonder snoeren werkt.

Bestron AMC2000B - Beste zonder zak

Zoek je toch liever een redelijk goedkope stofzuiger zonder zak, dan is deze AMC2000B een goede optie van Bestron. Keurige prestaties met een vermogen van 700 watt.

Dit zijn de 5 beste Bestron stofzuigers

Hieronder hebben we de 5 beste Bestron stofzuigers voor je op een rijtje gezet. Vergelijk de bijbehorende specificaties met elkaar om een model te kiezen die goed bij jou past.

1
Bestron ABG450BSE
Best met zak
Bestron ABG450BSE
2
Bestron AVC850A - Steelstofzuiger
Beste steelstofzuiger
Bestron AVC850A - Steelstofzuiger
3
Bestron AMC2000B
Beste zonder zak
Bestron AMC2000B
4
Bestron Ecosenzo Plus ABL930SR
Bestron Ecosenzo Plus ABL930SR
5
Bestron AVC800
Bestron AVC800

3 Bestron stofzuigers uitgelicht

1. Bestron ABG450BSE

 • Type: Stofzuiger met zak
 • Vermogen: 750 watt
 • Zuigkracht: Zeer goed
 • Geluidsniveau: 79db
 • Snoerlengte: 5m
 • +3

De Bestron ABG450BSE is een krachtige en efficiënte stofzuiger met zak. De zuigkracht kun je op de stofzuiger zelf instellen. Wat fijn is aan deze specifieke stofzuiger van Bestron is dat die is uitgerust met een uitwasbare HEPA-filter, waardoor die ook geschikt is voor mensen met allergieën.

Ook is hij uitgerust met een indicator die aangeeft wanneer de stofzak vol zit. Dat zie je eigenlijk bij geen enkele stofzuiger van deze prijsklasse. Dat maakt het een zeer goede en redelijk goedkope stofzuiger van Bestron.

Voordelen
Prima zuigkracht
Volindicator voor de stofzuigerzak
Nadelen
Maakt veel lawaai

2. Bestron AVC850A - Steelstofzuiger

 • Type: Steelstofzuiger
 • Zuigkracht: Goed
 • Geluidsniveau: 80db
 • Snoerlengte: n.v.t.
 • +21

Deze AVC850A is een van de 2 steelstofzuigers van Bestron. Het fijne aan dit model is dat er een ingebouwde kruimeldief bij zit. Je krijgt dus eigenlijk 2 stofzuigers voor de prijs van 1. Het is een goed instapmodel voor een steelstofzuiger, maar hij is wel meer voor erbij. Het is niet een model waarmee je een traditionele stofzuiger echt helemaal kan vervangen.

Voordelen
Goede stofzuiger voor erbij
Geïntegreerde kruimelzuiger
Nadelen
Zuigkracht niet geweldig voor diepliggend vuil

3. Bestron AMC2000B

 • Type: Stofzuiger zonder zak
 • Vermogen: 700 watt
 • Zuigkracht: Goed
 • Geluidsniveau: 79db
 • Snoerlengte: 7m
 • +6

Het huis schoonmaken wordt een appeltje eitje met deze AMC2000B. Het grote voordeel van een stofzuiger zonder zak is dat ze vaak bijna net zo krachtig zijn als een stofzuiger met zak, alleen dat je dus nooit meer stofzuigerzakken hoeft aan te schaffen.

Deze Bestron stofzuiger heeft een lange telescopische steel en een actieradius van ongeveer 9 meter. Je kan dus zonder moeite bij elk hoekje van de kamer komen. Ook is die uitgerust met wasbaar HEPA- en microfilter.

Voordelen
Geen vaste kosten
Vangt de kleinste stofdeeltjes op
Nadelen
Maakt veel lawaai
Legen van het stofreservoir is een stoffig klusje

Waar moet je op letten bij het kopen van een Bestron stofzuiger?

Als je aan het twijfelen bent om een Bestron stofzuiger te kopen, dan moet je wel goed weten waarop je moet letten voordat je overgaat tot aankoop. Er zijn namelijk veel factoren die van invloed kunnen zijn op je aankoopbeslissing. Dit zijn de aandachtspunten die je mee moet nemen:

 • Soort stofzuiger: Bestron biedt zowel stofzuigers met- als stofzuigers zonder zak aan. Daarnaast verkopen ze ook steelstofzuigers. Elk type heeft zo zijn voor- en nadelen. Bepaal voor jezelf welke stofzuiger je nodig hebt.
 • Geluidsniveau: Zeker voor mensen die wat gevoelig zijn voor harde geluiden is het altijd de moeite waard om naar het geluidsniveau te kijken. Bestron stofzuigers maken echter allemaal vrij veel lawaai. Ze zitten rond de 80db. Voor stofzuigers zonder zak en steelstofzuigers is dat vrij normaal. Een stofzuiger met zak produceert doorgaans rond de 65db aan geluid.
 • HEPA-filter: De stofzuigers zonder zak en steelstofzuigers van Bestron zijn niet uitgerust met een HEPA-filter. Dit maakt deze stofzuigers wat minder geschikt voor mensen met allergieën of een gevoeligheid voor huisstofmijt.

Het merk Bestron

Bestron is een merk van Nederlandse bodem dat al meer dan 50 jaar huishoudelijke apparaten maakt, waaronder dus stofzuigers. Ook doet Bestron veel met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze maken beslissingen die het bedrijf op den duur duurzamer moet maken. Kortom; het is een bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van moderne elektronische apparaten van hoge kwaliteit.